Credit Management Heroes Event - 23/06/2022 in Gent

Hoe hield Bol.com het kredietrisico in toom terwijl het bedrijf uitgroeide tot grootste online marktplaats van Nederland? Het is slechts één van de cases die 23 juni 2022 aan bod kwamen op het Credit Management Heroes Event in Gent.

De bedrijfsgroei vormt in 2022 een belangrijke strategische uitdaging. Veel bedrijven zitten gekneld tussen forse prijsstijgingen voor energie en grondstoffen langs de ene kant en klanten die hun koopkracht zien dalen en steeds moeilijker betalen langs de andere kant.

De volatiele en risicovolle credit management omgeving is een uitgelezen moment om kennis op te doen en ervaringen te delen met vakgenoten. Hieronder het videoverslag van het Credit Management Heroes event van 23/06/2022 in Gent.

We hebben met COVID-19 natuurlijk een zeer onstuimige periode meegemaakt. Ik omschrijf onze collega’s, in het bijzonder hen die actief zijn in de eerste lijn, graag als ‘Credit management Heroes’. Als je dit werk goed doet, dan is die omschrijving volledig op zijn plaats.
Guy Colpaert, Managing Director Intrum Benelux