Wie we zijn en wat we doen

Als u een brief of een telefoontje van Intrum hebt ontvangen, dan is de kans groot dat u onbetaalde schulden hebt. Dat kan iedereen overkomen. Om uiteenlopende redenen. Misschien hebt u momenteel niet het geld om te betalen, hebt u een factuur over het hoofd gezien of bent u het gewoonweg vergeten. Dat kan gebeuren. U hebt er echter op een bepaald moment mee ingestemd te betalen voor een product of dienst, en nu heeft de verkoper ons gevraagd u te helpen die belofte te houden.

Wij zijn er om u te helpen. Onze ervaren medewerkers zijn experts op het gebied van schulden en ze staan klaar om u te helpen uw verplichtingen na te komen. Als u niet alles onmiddellijk kunt betalen, dan kunnen wij u helpen een afbetalingsplan op te stellen. Als u ervan overtuigd bent dat u wel betaald hebt, of als u het niet eens bent met de vordering, dan zullen wij dit onderzoeken. Kunt u wel onmiddellijk betalen, dan is dat uiteraard fantastisch.

Met een vaste maar rechtvaardige hand helpen wij de klanten van onze opdrachtgevers hun krediet af te betalen. Dat is goed voor de economie én voor de mensen zelf.

Intrum ontstond in 2017 uit een combinatie van Intrum Justitia en Lindorff, twee van de meest vooraanstaande en ervaren ondernemingen in onze sector. Met meer dan 8000 werknemers in 24 landen over heel Europa praten wij dagelijks met duizenden klanten, via de telefoon, in brieven, via e-mail, online chat en op sociale media. Onze medewerkers werden specifiek opgeleid om u te helpen, en zijn uitgerust met de juiste hulpmiddelen om een vertrouwelijke en open dialoog te creëren. Als u ons de kans geeft.

We werken voor bedrijven, organisaties en overheden – grote én kleine – in alle sectoren, om hen te helpen hun uitstaande vorderingen terug te krijgen.

Waarom bestaan er lnvorderingsbedrijven?

Waarom kunnen bedrijven niet gewoon hun eigen schulden innen? Waarom huren ze een schuldvorderingsbedrijf in om dat voor hen te doen?

In een perfecte wereld zouden mensen hun schulden volledig en op tijd betalen, en zouden wij geen werk meer hebben. Maar tot het zover is, kunnen bedrijven hun onbetaalde schulden naar ons brengen, waarna wij onze jarenlange ervaring en kennis inzetten om hen en hun klanten te helpen. We helpen hen hun geld terug te krijgen, zodat zij zich kunnen concentreren op wat ze het beste doen – hun eigen bedrijf uitbouwen en hun klanten bedienen.

Het schuldvorderingsproces is onderworpen aan heel wat wetten en regels, die vaak verschillen van land tot land. Intrum heeft meer dan 120 jaar ervaring in heel Europa, en maar weinig bedrijven kennen de regels beter dan wij. Wij zijn er trots op dat we voldoen aan alle regels en reglementen, en dat we onze activiteiten altijd op een ethische manier uitvoeren. Ethiek is zo belangrijk voor ons, dat we er een van onze kernwaarden van gemaakt hebben die ons begeleiden in hoe we zakendoen.