Waarschuwing: er circuleert een nieuwe, frauduleuze e-mail die de merknaam Intrum misbruikt. 

Een nieuwe phishing e-mail doet de ronde. Het doel van de oplichters is "hengelen" naar gevoelige gegevens en/of betalingen ontvangen van het slachtoffer. 

Kom hier te weten hoe u deze e-mail kan herkennen en wat u moet doen.

 

Dit is Intrum
We zijn er voor u, elke stap van de weg

Dit is Intrum

Supporting our customers. All the way.

Late betalingen gebeuren. Als dat gebeurt, zijn we er voor onze klanten, elke stap van de weg.

We begrijpen dat de reden om niet op tijd te kunnen betalen van alles kan zijn, van een vergeten rekening tot levensveranderende gebeurtenissen die grote financiële gevolgen kunnen hebben. We zijn ons ervan bewust dat mensen zich in verschillende mate van schuld en financiële omstandigheden kunnen bevinden.

Daarom hechten we er veel belang aan om ondersteuning te bieden bij het vinden van een duurzame oplossing, ongeacht de oorzaak.

Met een ethische aanpak streven we ernaar elke individuele situatie te begrijpen. Geleid door onze waarden helpen we onze klanten hun schulden op te lossen en weer controle te nemen.

Veelgestelde vragen

Dit is Intrum

Wie is en wat doet Intrum?

Intrum is een invorderingskantoor, wat wil zeggen dat wij namens een opdrachtgever achterstallige vorderingen innen.

U heeft op een bepaald moment ingestemd te betalen voor een product of dienst en nu heeft de opdrachtgever ons gevraagd u te helpen die belofte te houden. Wij zijn er om u te helpen. Onze ervaren medewerkers zijn experts op het gebied van schulden en ze staan klaar om u te helpen uw verplichtingen na te komen.

Als u niet in staat bent onmiddellijk te kunnen betalen, dan helpen wij u een haalbaar afbetalingsplan op te stellen.

Als u ervan overtuigd bent dat u wel betaald heeft of als u het niet eens bent met de vordering, dan zullen wij dit verder onderzoeken voor u.

Neem vandaag nog contact met ons op om dit te bespreken met één van onze medewerkers of log in op uw persoonlijke pagina om uw dossier te bekijken.

Wat kan ik verwachten van Intrum?

Bij Intrum genereren we waarde voor mensen, bedrijven en de samenleving als geheel. We worden gedreven door ons doel om de weg te wijzen naar een gezonde economie en worden hierin geleid door onze vier waarden namelijk Empathie, Ethiek, Toewijding en Oplossingen.

Wij tonen geduld en bieden ondersteuning, luisteren actief en streven ernaar om elke individuele situatie te begrijpen om samen met u een oplossing te vinden voor uw situatie.

Kan ik langskomen bij Intrum?

Wij zijn een gesloten kantoor.

U kan ons via een aantal kanalen contacteren.

 

Wie reguleert Intrum?

De toezichthoudende overheid is: Federale Overheidsdienst Economie, KMO, Middenstand en Energie, Algemene Directie Economische Inspectie, Koning Albert II-laan 16, 1000 Brussel

https://economie.fgov.be

Zie alle veelgestelde vragen ›

We zijn er om u te helpen

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op