Wat zijn mijn opties?

Ik kan het saldo niet in één keer betalen

Wij zullen rekening houden met uw financiële situatie en samen met u een afbetaalplan opstellen.
Ik kan nu niet in één keer betalen, wat kan ik doen?

Stel samen met ons een afbetaalplan op.

Wij willen u helpen uw schulden af te lossen. Wij houden rekening met uw financiële situatie en zorgen ervoor dat u een haalbaar afbetaalplan krijgt waarmee u uw schulden kunt afbetalen. 

Als u toegelaten bent tot collectieve schuldenregeling of hulp krijgt van een schuldbemiddelaar (OCMW, CAW,…), vragen wij u ons op de hoogte te stellen van uw situatie en de contactgegevens van uw bemiddelaar te bezorgen. Zo kunnen wij samen met u en de bemiddelaar uw zaak tot een goed einde brengen.

Wat is een afbetaalplan

In termijnen terugbetalen

Krijg hulp bij een afbetaalplan

Vindt u het moeilijk om de schuld in één keer te betalen? Start een afbetaalplan. De beste manier om dit te doen is door in te loggen op uw persoonlijke pagina. Hier kan u de optie kiezen voor een afbetaalplan. Kies een bedrag per maand en de startdatum. Dit bericht zal automatisch gelinkt worden in uw dossier en opgepikt worden door één van onze medewerkers die u zo snel mogelijk zal contacteren.


Ik kan niet betalen

Ik kan op dit moment geen betaling doen

Maak u geen zorgen, Intrum staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via onderstaande knop. Wij willen u graag ademruimte geven en u de kans bieden hulp te krijgen.