Onze Waarden

Bij Intrum doen we ons best om waarde te bieden voor mensen, bedrijven, aandeelhouders en de samenleving als geheel.

Empathy

Onze business draait om mensen en het helpen van zowel consumenten als bedrijven om hun financieel welzijn te verbeteren. We streven er altijd naar om mensen met waardigheid en respect te behandelen - zowel onze eindklanten als onze klanten, evenals onze collega's. Dit stelt ons in staat om meer waarde te bieden, diepere betekenis te vinden in het werk dat we doen en uiteindelijk ons gezamenlijke doel te bereiken om bedrijven te helpen gedijen door zorg te dragen voor hun klanten.

Ethics

Ethiek staat centraal in alles wat we doen, dus kiezen we ervoor om verder te gaan dan naleving. We zijn rolmodellen binnen onze branche en streven ernaar nieuwe normen te stellen en de manier waarop mensen creditmanagement zien te veranderen. Dit betekent een pleitbezorger zijn voor eerlijke behandeling van alle klanten en samenwerken met klanten en partners die onze waarden delen. Om dit te bereiken, houden we onszelf aan de hoogste normen van eerlijke en integere praktijk in alles wat we doen.

Dedication

Als een bedrijf dat zich richt op mensen, is een van onze grootste krachten het enthousiasme en de betrokkenheid van al onze medewerkers. Door ons dagelijks in te zetten om vandaag een beetje beter te zijn dan gisteren, halen we het beste in elkaar naar boven. We groeien als individuen en teams om de toekomst van ons bedrijf vorm te geven, meer waarde te bieden aan u als klant, evenals aan onze klanten en de samenleving in het algemeen.

Solutions

Onze toegewijde mensen gaan elke dag aan het werk met één doel, om problemen op te lossen voor onze klanten en klanten. Aan het einde van de dag is dat wat het meest telt. Door innovatief denken en handelen overtreffen we verwachtingen en nemen we de rol van leiders in onze branche op ons.