Collection as a Service (CaaS)

Operationele zekerheid bij onverwachte gebeurtenissen

Welk type dienst hebt u nodig?

Maak uw organisatie veerkrachtiger en risicobestendiger

Collection as a Service (CaaS)

Collection as a Service (CaaS) biedt een directe en flexibele oplossing voor Belgische bedrijven om hun financieel beheer te waarborgen bij onverwachte gebeurtenissen.

Lees meer › Collection as a Service (CaaS)

Waarom kiezen voor Intrum?

Operationele zekerheid


Rock solid compliance


Naadloze capaciteitsoplossing bij piekmomenten


Vergroot schokbestendigheid van uw organisatie


Veelgestelde vragen

FAQ - Collection as a Service | Intrum

Is CaaS geschikt voor bedrijven van elke omvang?

Ja, CaaS is geschikt voor bedrijven van elke omvang. Of het nu gaat om kleine ondernemingen, middelgrote bedrijven of grote organisaties, CaaS kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en schaal van het bedrijf.

Hoe werkt CaaS samen met mijn bestaande processen en systemen?

CaaS kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande processen en systemen. Het kan dienen als een aanvulling op uw interne incassoteams en workflows, waarbij het gebruikmaakt van geavanceerde technologieën en experts om uw capaciteit en efficiëntie te vergroten. Intrum werkt samen met u om een soepele integratie te garanderen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvoering ononderbroken blijft.

Hoe zit het met de beveiliging van mijn gegevens bij het gebruik van CaaS?

Bij Intrum nemen we de beveiliging van gegevens zeer serieus. We hanteren strikte beveiligingsmaatregelen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw gegevens te waarborgen. We voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en nemen maatregelen om cyberdreigingen te minimaliseren.

Hoe kan ik aan de slag gaan met CaaS?

Om aan de slag te gaan met CaaS, kunt u contact opnemen met Intrum voor een vrijblijvend gesprek en een evaluatie van uw specifieke behoeften. Op basis daarvan kunnen we een op maat gemaakt plan voor uw bedrijf ontwikkelen en u begeleiden bij de implementatie van CaaS in uw organisatie.

Profiteer van de expertise van de markleider in kredietbeheer

De weg naar een financieel gezond bedrijf