Intrum, uw partner voor lean credit management in de zorgsector

Voor een ziekenhuis staat de zorg voor de patiënt centraal. De inning van facturen is een secundair proces, dat intern vaak niet de aandacht krijgt die het verdient. Steeds meer zorginstellingen vertrouwen op Intrum voor de inning van onbetaalde ziekenhuisfacturen.

Door een samenwerking met Intrum kiest uw zorginstelling voor financiële veerkracht. De medewerkers van Intrum zetten zich in voor de financiële gezondheid van de Belgische zorginstellingen én die van hun patiënten.

Wij helpen ziekenhuizen, laboratoria en woonzorgcentra bij de organisatie van hun facturatie- en invorderingsproces. Patiënten met onbetaalde zorgfacturen ondersteunen wij maximaal in hun zoektocht naar een oplossing om opnieuw schuldenvrij te worden.

Intrum helpt ziekenhuizen, laboratoria, woonzorgcentra en ziekenfondsen

Advies voor een efficiëntere opvolging van openstaande ziekenhuisfacturen? De balans van uw zorginstelling grondig opschonen? Een betere cashflow realiseren? Werkkapitaal vrijmaken in deze uitdagende tijden? Slimmer omgaan met uw financiële administratie? Neem contact op met Intrum.

Staat u voor dringende investeringen maar gaat u liever geen nieuwe langetermijnschuld aan? Doe beroep op debt sale, verkoop openstaande vorderingen en maak onmiddellijk cash vrij. Tientallen Belgische bedrijven rekenen op deze uniek oplossing van Intrum om hun cashflow veilig te stellen.

Vraag een prijsofferte >