Publieke sector

Sociaal verantwoorde incasso

Publieke sector worstelen met de aanpak van openstaande rekeneningen

Het innen van achterstallige factuurbedragen, is in de publieke sector niet vanzelfsprekend. Mensen, specifieke kennis en de juiste middelen ontbreken vaak. Het ligt ook gevoelig.

 

De inning van facturen is een secundair proces, dat intern vaak niet de aandacht krijgt die het verdient bij intercommunales, gemeentes, onderwijsinstellingen, openbaar vervoersmaatschappijen en parkeerbedrijven. Daarom doen steeds meer publieke instellingen beroep op Intrum.

 

Aanpak van schulden in de publieke sector >

 

 

Schoolfacturen en incassobureaus: de perfect Match

Onheilspellende berichten over onbetaalde schoolfacturen vullen de Belgische kranten in september 2022. Bij Intrum schrikken wij daar niet van op. De dure septembermaand in combinatie met de torenhoge inflatie, een mens zou voor minder de onbetaalde schoolfacturen even opzij schuiven.

 

Het is nu éénmaal zo dat vele scholen niet uitgerust zijn om op een professionele manier de facturatiestroom te beheren. Het is niet zelden de schooldirecteur zelf die aan de schoolpoort zijn late betalers aanspreekt. Die financiële beslommeringen overlaten aan een specialist zoals Intrum is exact het bewijs van goed financieel beheer.

 

Hoe maatschappelijk verantwoord incasseren?

 


Waarom kiezen voor Intrum?

Full-service dienstverlener


Ervaring met strategische projecten


Investering in technologie


Ethische aanpak


“Door laattijdige betalingen strikt, zorgvuldig en rechtvaardig te beheren, helpt Intrum u uw uitstaande kredieten beperken. Verschillende overheidsbedrijven rekenen al jaren op onze diensten om betalingen veilig te stellen.”

Guy Colpaert, Managing Director Intrum Benelux

Profiteer van de expertise van de marktleider in kredietbeheer

De weg naar een financieel gezond bedrijf