Het management

Ontmoet het management van Intrum Belgium.
Person

Guy Colpaert

Managing Director Intrum Benelux

Guy Colpaert heeft een jarenlange staat van dienst binnen Intrum België en binnen diverse globale HR, Finance & directie functies. Zo startte Guy Colpaert als Finance Director in 2002, nam hij de rol van Managing Director België in 2006, om in 2021 het roer te nemen van de internationale productontwikkeling als Global Service Development Director. Sinds 2022 legt hij zich toe op de rol van Managing Director Benelux en concentreert hij zich op de realisatie van synergieën tussen België en Nederland, en de samenvoeging van alle aanwezige sterktes en competenties om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening voor zowel de klant als onze opdrachtgevers te maximaliseren.

Person

Marike Nederveen

HR Director Benelux

Marike Nederveen is sinds 1 juli 2019 de HR Director van Intrum Nederland en sinds 1 juli 2021 ook van Intrum België. Marike is in 2016 binnen Intrum begonnen als bedrijfsjurist en heeft in datzelfde jaar de verantwoordelijkheid van Director Legal & Compliance op zich genomen. Vanaf 1 juli 2019 heeft zij zich daarnaast mogen ontfermen over de HR afdeling. Sinds de zomer van 2021 ligt de focus op HR binnen België en Nederland. Er samen met haar team voor zorgen dat medewerkers met plezier in een veilige en prettige omgeving kunnen werken waardoor de organisatie optimaal kan functioneren, is haar voornaamste doel.

Person

Marc de la Croix

Finance Director Benelux

Marc de la Croix begon in 2016 als Business Controller bij Intrum, waarna hij in 2018 de positie van Regional Business Controller innam voor de Western- & Southern region. In 2019 is hij begonnen als Finance Director bij Intrum België. Marc heeft brede ervaring op het gebied van Finance & Control in de bancaire- & logistieke sector. Marc heeft een Master in Controlling behaald en is momenteel de Executive Master of Finance & Control aan het afronden aan de Nyenrode Universiteit te Breukelen. Marc is verantwoordelijk voor boekhouding, controlling, procurement en legal.

Person

Michiel Dietz

Market Director Benelux

Michiel Dietz begon in 2017 als Senior Investment Analist bij Intrum, waarna hij in 2019 de positie van Portfolio Manager opnam. In 2022 is hij begonnen als CMS Director Benelux, waarna hij in 2023 benoemd werd tot Market Director. Michiel heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van asset based financing, insolventie en het waarderen van (non) performing loans. Michiel streeft binnen Intrum, voor haar opdrachtgevers, de hoogste kwaliteit end-to-end dienstverlening na.