Collection as a Service (CaaS)

Collection as a Service
Collection as a Service

Collection as a Service (CaaS) is de sleutel tot compliance, bedrijfscontinuïteit en succesvol incassobeheer in de uitdagende zakelijke omgeving van vandaag.

 

Collection as a Service (CaaS) biedt Belgische bedrijven een directe en flexibele oplossing om hun financieel beheer te waarborgen bij onverwachte externe gebeurtenissen. CaaS brengt operationele zekerheid, efficiëntie en kostenbesparing, terwijl u profiteert van de expertise, technologie en juridische ondersteuning van Intrum.

 

Door gebruik te maken van modulaire processen, experts en innovatieve technologieën, maakt Collection as a Service (CaaS) bedrijven veerkrachtiger, risicobestendiger en klantvriendelijker.

Operationele zekerheid

Naadloze capaciteitsoplossing bij piekmomenten

Rock solid compliance

Vergroot schokbestendigheid van uw organisatie

Collection as a Service
Collection as a Service

Verbeterde liquiditeit

Door het efficiënt innen van openstaande facturen en het verkorten van de betalingstermijnen, kunnen bedrijven sneller over hun geld beschikken. Dit leidt tot een verhoogde cashflow en geeft bedrijven de mogelijkheid om hun eigen verplichtingen na te komen en te investeren in groei.

Verhoogde klanttevredenheid

Intrum zorgt ervoor dat het innen van openstaande facturen een positieve ervaring is, zowel voor het bedrijf als voor de klanten. Door middel van een klantgerichte benadering, heldere communicatie en flexibele betalingsregelingen, kunnen bedrijven hun klantenrelaties versterken, wat resulteert in tevreden en loyale klanten.

Toegang tot geavanceerde technologieën

Collection as a Service (CaaS) biedt bedrijven toegang tot geavanceerde technologieën zonder zelf IT-investeringen te hoeven doen. Intrum beschikt over een technologisch ecosysteem dat voortdurend evolueert en bedrijven in staat stelt om te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en automatisering van incassoprocessen.

Veelgestelde vragen

FAQ - Collection as a Service | Intrum

Is CaaS geschikt voor bedrijven van elke omvang?

Ja, CaaS is geschikt voor bedrijven van elke omvang. Of het nu gaat om kleine ondernemingen, middelgrote bedrijven of grote organisaties, CaaS kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en schaal van het bedrijf.

Hoe werkt CaaS samen met mijn bestaande processen en systemen?

CaaS kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande processen en systemen. Het kan dienen als een aanvulling op uw interne incassoteams en workflows, waarbij het gebruikmaakt van geavanceerde technologieën en experts om uw capaciteit en efficiëntie te vergroten. Intrum werkt samen met u om een soepele integratie te garanderen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvoering ononderbroken blijft.

Hoe zit het met de beveiliging van mijn gegevens bij het gebruik van CaaS?

Bij Intrum nemen we de beveiliging van gegevens zeer serieus. We hanteren strikte beveiligingsmaatregelen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw gegevens te waarborgen. We voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en nemen maatregelen om cyberdreigingen te minimaliseren.

Hoe kan ik aan de slag gaan met CaaS?

Om aan de slag te gaan met CaaS, kunt u contact opnemen met Intrum voor een vrijblijvend gesprek en een evaluatie van uw specifieke behoeften. Op basis daarvan kunnen we een op maat gemaakt plan voor uw bedrijf ontwikkelen en u begeleiden bij de implementatie van CaaS in uw organisatie.

La conformité et de la continuité des activités

Collection as a Service: De Sleutel tot Compliance en Bedrijfscontinuïteit

De invoering van de nieuwe incassowet op 1 september 2023 is een mooi voorbeeld van een externe uitdaging of schok, die door Collection as a Service (CaaS) wordt opgevangen. Collection as a Service (CaaS) biedt een directe oplossing om met uw bedrijf op tijd aan de nieuwe regelgeving te voldoen en de continuïteit van uw financieel beheer te garanderen.

 

Operationele zekerheid op korte en lange termijn >

“Belgische bedrijven worden met Collection as a Service ontzorgd door Intrum. Zij hoeven niet langer wakker te liggen van zware IT investeringen in de ontwikkeling van hun debiteurenbeheer. Wij zorgen ervoor dat ze compliant blijven met wet- en regelgeving maar ook dat hun return vergroot, dat hun customer journey verbetert, dat digitalisering gebeurt en dat de kosten dalen. En, last but not least, we zorgen ervoor dat de workload flexibel kan geschakeld worden bij onverwachte gebeurtenissen.”

Guy Colpaert, Managing Director Intrum Benelux

Wat mag u verwachten?

 • 1

  Klik op de knop in deze webpagina en vul de velden in het webformulier in. Klik op "verzenden" en uw aanvraag is vertrokken!

 • 2

  Nadat alle gegevens over uw type klanten (B2B/B2C, Nationaal/Export,…) zijn verzameld, stuurt uw accountmanager u een prijsvoorstel. U ontvangt binnen 48u reactie.

 • 3

  Nadat wij uw gehandtekende contract ontvangen, sturen wij u login gegevens voor ons online portaal en heldere instructies voor het transfereren van dossiers.

 • 4

  U kan van start! Via het online portaal bezorgt u uw dossiers in een handomdraai aan Intrum. De door ons ondernomen acties en geïnde factuurbedragen krijgt u te zien in een duidelijk overzicht.


Profiteer van de expertise van de markleider in kredietbeheer

De weg naar een financieel gezond bedrijf