Zorgsector

Optimale financial care voor de patiënt

Intrum, uw partner voor lean credit management in de zorgsector

Voor een ziekenhuis staat de zorg voor de patiënt centraal. De inning van facturen is een secundair proces, dat intern vaak niet de aandacht krijgt die het verdient.

 

Vijf drivers vergroten het kredietrisico in 2023.  Steeds meer zorginstellingen vertrouwen op Intrum voor de financial customer care van de patiënt.

 

Hoe Intrum de zorgsector helpt >

Debiteurenbeheer zorgsector

Debiteurenbeheer in de zorgsector - Webinar 26 september 2023

Hoe patiëntgerichtheid en financieel resultaat in balans houden? Ons « Intrum Live » Webinar van 26 september 2023 biedt concrete strategieën om in de complexe zorgsector een gezonde balans te vinden tussen patiëntgerichtheid en financiële resultaten.

 

Onze experts zullen u laten zien hoe u deze delicate evenwichtsoefening met succes uitvoert in uw ziekenhuis of zorginstelling. En dit alles in slechts 45 minuten.

 

Registreer hier > 


Waarom kiezen voor Intrum?

Optimale financial care voor de patiënt


Ruime ervaring met zorgsector


Investering in technologie


Sociaal verantwoord incasseren


“Op jaarbasis behandelen onze mensen ongeveer 50.000 dossiers uit de zorgsector voor een veertigtal ziekenhuizen, laboratoria en woonzorgcentra. Goed voor meer dan € 10.000.000 aan openstaande rekeningen die Intrum helpt recupereren. Ook ziekenfondsen kiezen voor Intrum vanwege onze klantgerichtheid en innoverende aanpak.”

Alexander Van Overstraeten, Key Accountmanager Zorgsector Intrum Benelux

Profiteer van de expertise van de marktleider in kredietbeheer

De weg naar een financieel gezond bedrijf