Facturatiediensten

Welke facturatiediensten hebt u nodig?

Merkeigen factureringservaring

Dynamische facturatie, reminder & betalingsservice van eCollect

Ontdek de geavanceerde facturatie-, reminder- en betalingsservice van eCollect, dat in 2023 door Intrum werd overgenomen. eCollect stroomlijnt uw betalingsprocessen, verbetert uw cashflow en versterkt de klantenbinding. Digitaliseer een van uw meest cruciale klantinteracties om een betere totaalervaring te bieden. Met eCollect biedt u uw klanten doorheen de hele customer journey een consistente merkervaring, zelfs tijdens het facturatie-, herinnerings- en betalingsproces.

Lees meer › Dynamische facturatie, reminder & betalingsservice van eCollect

Beheer van vorderingen

Facturatiebeheer

Het kan zowel voor grote als kleine bedrijven moeilijk zijn om de facturatie goed bij te houden. Intrum kan het hele facturatieproces van u overnemen, waardoor u kosten bespaart en uw cashflow verbetert.

Lees meer › Facturatiebeheer

Reminder service

Betalingsherinneringen

Bij Intrum combineren we een grondige kennis van betalingsprocessen met strikte, maar respectvolle procedures om u te helpen zodat u sneller wordt betaald, en tegelijkertijd zorgen we ervoor dat u uw goede relatie met de klant behoudt. Onze bekende en gerespecteerde merknaam geeft uw klanten het signaal dat uw facturen op tijd moeten worden betaald, zoals dat bij de aankoop is afgesproken.

Lees meer › Betalingsherinneringen

Klanten bellen

Call Collect

Betaalt uw klant na verschillende herinneringen nog steeds niet? Misschien moet u er meer mensen op zetten? Als u een beroep doet op Intrums Call Collect-service, nemen onze deskundige adviseurs namens u telefonisch contact op met de klant, vóór het incassoproces wordt opgestart. Ze volgen strikte gedragsregels en behandelen uw klanten altijd respectvol.

Lees meer › Call Collect

Direct uw geld

Factoring

Waarom tot 90 dagen wachten vóór een factuur wordt betaald? Verkoop uw facturen aan Intrum – factoring heet dat – en word onmiddellijk betaald. Wij nemen het kredietrisico en de administratie van u over.

Lees meer › Factoring

Veelgestelde vragen

FAQ - Facturatiediensten | Intrum

Hoeveel hulp heb ik precies nodig?

Intrums facturatiediensten zijn flexibel ontworpen. U kunt kiezen uit een breed scala van opties om in uw behoeften te voorzien: van de verzending van uw facturen en het beheer van het hele betalingsproces, tot herinneringen en incassodiensten in geval van niet-betaling. Selecteer de diensten die u wenst, of neem contact op met een van onze teams voor meer informatie over de samenstelling van een pakket op maat.

Ik maak me zorgen over de relatie met mijn klanten als ik gebruik maak van facturatiediensten

Bij Intrum zijn we trots op onze uitstekende klantenservice en onze discrete manier van omgaan met mensen en bedrijven met schulden. Onze goed opgeleide teams peilen naar de financiële omstandigheden van uw klanten en helpen ze vervolgens om een uitweg te vinden. Empathie is een van onze kernwaarden, en u kunt erop rekenen dat uw merk en uw reputatie beschermd zijn.

Waarom zou ik de facturatiediensten van Intrum moeten overwegen?

Ongeacht de grootte van uw onderneming, u profiteert van Intrums gevestigde trackrecord en zijn uitgebreide expertise in kredietbeheer. We hebben fors geïnvesteerd in de middelen, de data en de training die nodig zijn om vlot betalingen te innen. De meeste bedrijven kunnen niet zoveel tijd en middelen aan kredietbeheer besteden, en daarom zijn wij er om u te helpen.

Waarom kiezen voor Intrum?

Hoogwaardige klantenservice


Best-in-class reminders


Wereldwijd bereik


Juridische opties beschikbaar


Profiteer van de expertise van de markleider in kredietbeheer

De weg naar een financieel gezond bedrijf