Hoe eCollect de wereldwijde bedrijfswereld transformeert met een all-in-one Invoice-to-Cash oplossing

Als een internationaal erkend en bekroond FinTech-bedrijf heeft eCollect technologie en innovatie altijd centraal in haar bedrijfsmodel geplaatst. eCollect is gespecialiseerd in het creëren van eigentijdse, op het web gebaseerde oplossingen om het debiteurenbeheerproces te stroomlijnen, waardoor het efficiënter, digitaal, gebruiksvriendelijk en aanpasbaar wordt voor internationaal gebruik in uiteenlopende sectoren.

Debiteurenbeheer stroomlijnen

De missie van eCollect is om de manier waarop bedrijven hun debiteuren beheren te revolutioneren door automatisering te bieden die het proces stroomlijnt en optimaliseert. eCollect helpt zijn opdrachtgevers niet alleen efficiënt betalingen te innen, maar ook hun zakelijke klantrelaties te verbeteren via innovatieve technologie.

Oplossingen die passen bij verschillende bedrijfsmodellen

In zowat alle sectoren werken al bedrijven met de all-in-one Invoice-to-Cash oplossing van eCollect. Voor digitale ondernemingen in de cloud, mobiliteitsbedrijven, financiële dienstverleners, nutsbedrijven, overheidsinstanties, de gezondheidszorg, de reis- en gastvrijheidssector, clubs en verenigingen, en professionele dienstverleners zoals juridische en belastingadviesbureaus, IT-dienstverleners en creatieve bureaus biedt eCollect aangepaste oplossingen die perfect passen bij hun bedrijfsmodellen.

Facturatie-, reminder- & betalingsservice
Facturatie-, reminder- & betalingsservice onder uw eigen merk

Anticiperen op uiteenlopende behoeften van uw klanten

Met eCollect kunnen bedrijven hun cashflow verbeteren, klantrelaties versterken en hun financiële gezondheid optimaliseren. Door AI-technologieën te benutten, streeft eCollect ernaar dynamische en gepersonaliseerde ervaringen te creëren die resoneren met individuele klanten. Dit vereist een adaptief kader dat kan anticiperen en reageren op de uiteenlopende behoeften en voorkeuren van de klantenbasis van elk van onze opdrachtgevers.

Een aantal sectoren die beroep doen op eCollect

Mobiliteitsbedrijven:

Door het automatiseren van betalingsprocessen en het aanbieden van diverse betaalmethoden, helpt eCollect mobiliteitsbedrijven om hun cashflow te verbeteren en klanttevredenheid te verhogen.

Financiële Dienstverleners:

eCollect biedt compliance-gestuurde oplossingen voor het efficiënt innen van betalingen, waardoor financiële dienstverleners hun incassoprocessen kunnen stroomlijnen en klantrelaties kunnen verbeteren.

Openbare Diensten:

Met eCollect kunnen openbare diensten zoals nutsbedrijven hun debiteurenbeheer automatiseren, wat resulteert in verminderde betalingsachterstanden en verbeterde financiële controle.

Gezondheidszorg:

eCollect biedt mensgerichte oplossingen voor het beheer van medische rekeningen, waardoor de gezondheidszorgsector de betalingsachterstanden kan verminderen zonder de relaties met patiënten te schaden.

Reissector:

eCollect ondersteunt de reis- en gastvrijheidssector door middel van digitale communicatiekanalen en AI-gestuurde workflows, waardoor bedrijven betalingen efficiënter kunnen innen en tegelijkertijd de klanttevredenheid kunnen verbeteren. Dit helpt bij het beschermen van de merkreputatie en het behouden van waardevolle klantrelaties.

All-in-one Invoice-to-Cash oplossing
All-in-one Invoice-to-Cash oplossing met ingebouwde cross & upselling