Intrum ondersteunt Villa Veerkracht

VZW Villa Veerkracht, een initiatief van de UZ Brussel Foundation, biedt psychologische en emotionele ondersteuning aan het ziekenhuispersoneel, maar ook ruimer aan iedereen die hieraan behoefte heeft te midden van de Covid-19 pandemie.

Intrum ondersteunt dit initiatief om de zorgverleners een hart onder de riem te steken. Het ziekenhuispersoneel bevond zich het afgelopen jaar in het oog van de storm. De stress die tijdens de coronacrisis ontstond, was soms erg zwaar om dragen.

Wij geloven, bij Intrum, dat de extra psychologische ondersteuning die Villa Veerkracht biedt, cruciaal is om uitval van ziekenhuispersoneel te vermijden, een optimale gezondheidszorg te blijven garanderen en de Belgische economie weer zoals voorheen te laten draaien. Intrum is fier een bijdrage te leveren aan de werkingsmiddelen van deze buitengewoon belangrijke VZW.

Villa Veerkracht, ondersteund door Intrum
Intrum overhandigt cheque aan Villa Veerkracht

Inzetten op financiële veerkracht

Zelf zet Intrum zich in voor de financiële veerkracht van de Belgische zorginstellingen en hun patiënten. Zo helpen wij ziekenhuizen bij de organisatie van hun facturatie- en invorderingsproces. Patiënten ondersteunen wij maximaal in hun zoektocht naar een oplossing om opnieuw schuldenvrij te worden.

Karen Pien en Vicky De Baere van Villa Veerkracht vertellen in onderstaand video interview meer over hun initiatief. Alexander Van Overstraeten van Intrum legt uit waarom onze keuze viel op Villa Veerkracht.