European Consumer Payment Report

Het Betalingsrapport van de Europese Consument biedt inzichten in de economische vooruitzichten van de Europese consumenten en is dan ook een barometer voor de economische situatie van Europa vanuit het perspectief van de consument. - Vraag uw exemplaar van dit rapport.

Vul de velden in en klik "verzenden":

Over het rapport

Het Europees Betalingsrapport is gebaseerd op een enquête die in september 2017 in 24 Europese landen tegelijk werd uitgevoerd. 24.401 mensen vulden de enquête in. Het rapport is bedoeld om inzicht te krijgen in het dagelijkse leven van de Europese consumenten, in hun uitgaven en hun vermogen om hun persoonlijke financiën op maandbasis te beheren. Het onderzoek wordt verder aangevuld met consumenteninzichten die Intrum heeft verzameld in de loop van onze 90 jaar aanwezigheid in de kredietbeheersector. 

Ondernemingen helpen gezond te worden, door te zorgen voor hun klanten

Bij Intrum creëren we waarde voor onze opdrachtgevers en hun klanten, onze eigenaars en voor de maatschappij in het algemeen. We worden gedreven door ons Doel en onze vier waarden – Empathie, Ethiek, Toewijding en Oplossingen – die definiëren wie wij zijn en bepalen hoe wij te werk gaan. We zorgen ervoor dat bedrijven betaald worden, we helpen mensen schuldenvrij te worden, en dit helpt op zijn beurt de hele maatschappij te groeien.