Klant is koning - Niet langer alleen op de marketingafdeling!

De tijd waar klant is koning enkel centraal stond binnen de marketingafdeling of klantendienst behoort al enige tijd tot het verleden. Het hoeft u niet te verbazen dat ook binnen andere afdelingen de klantenbeleving of customer journey een strategisch agendapunt is dat aan belang wint.

Het inzichtelijk brengen van deze tocht en vooral het verbeteren en optimaliseren kan u net dat extra stapje voorsprong bieden ten opzichte van uw naaste concurrent. U investeerde ten slotte heel wat tijd, energie en centen in het winnen van nieuwe klanten.

Wanneer ook de financiële afdelingen van het bedrijf zich gaan moeien met deze aangelegenheid, worden begrippen als 'cost of sales' en 'churn ratio' vaak vernoemd. De ervaringen van onze klanten leren ons dat het belang van de customer journey alsmaar toeneemt.

Het komt vooral bij iedereen op de agenda te staan wanneer ofwel het besef komt dat de concurrentie met heel wat klanten gaat lopen ofwel de druk op de marges niet langer houdbaar zijn. Dàt is het moment waar het thema bedrijfswijd bij iedereen op de agenda komt te staan en alle neuzen in dezelfde richting gaan..

Hoe is het gesteld met de neuzen in uw bedrijf?

Als marktleider in credit management services ligt onze focus maximaal op het verzekeren van een positieve klantbeleving en het beheersen van uw risico. Wij kiezen resoluut voor minnelijke invordering van uw onbetaalde facturen, wat uw klantenbeleving àltijd ten goede zal komen.

 

Stel uw vraag

Stel uw vraag en krijg advies van een ervaren credit management expert. Vul onderstaand formulier in. Wij verwerken uw gegevens en antwoorden zo spoedig mogelijk.

Vul de velden in en klik "verzenden":