De verkoop van uw portefeuille – de juiste partner kiezen

Een portefeuille van niet-geïnde vorderingen verkopen is een verstandige stap in uw debiteurenbeheercyclus.

Misschien is er in uw portefeuille nog waarde besloten, maar zijn er gespecialiseerde vaardigheden en focus vereist om die waarde te ontgrendelen – die de aandacht kunnen afleiden van uw kernactiviteiten. U kunt in plaats daarvan waarde realiseren door die accounts te verkopen. Daardoor hebt u zekerheid en krijgt uw balans meteen een cashinjectie.

Ruime ervaring in een breed scala van portefeuilles

Intrum is een expert in de aankoop van portefeuilles van vorderingen van om het even welke omvang en zetelt in alle grote panels in de Europese financiëledienstensector. We kopen aanzienlijke niet-zekergestelde schulden aan banken en financiële dienstverleners, kredieten gedekt door vastgoed, schulden aan nutsbedrijven en telecombedrijven en postorderaccounts, maar we kunnen ook kleine bedrijven helpen of bedrijven met kleinere volumes van niet-renderende leningen.

We kopen accounts in het kader van eenmalige transacties en we sluiten ook forward-flowovereenkomsten, waarbij we dossiers van onze opdrachtgevers kopen in een welbepaalde fase van de kredietcyclus. Ons team werkt met u samen om een transactie overeen te komen die aan uw behoeften voldoet.

Pan-Europese aanwezigheid

Intrum is aanwezig in 24 Europese landen en beschikt over een uitgebreid netwerk van partners: dat betekent dat wij de omvang, de capaciteit en de flexibiliteit hebben om dossiers te kopen, waar de accounts ook zijn gevestigd. Onze meertalige teams ontfermen zich over portefeuilles die meerdere rechtsgebieden beslaan.

De beste klantervaring

Wanneer u vorderingen verkoopt, stelt u zich allicht vragen over de ervaring van de klant. Bij Intrum zijn we trots op onze ethische incassobenadering. We weten hoe we met mensen met schulden een band tot stand kunnen brengen, en we werken begripvol met hen samen om hun financiële omstandigheden te begrijpen en een haalbare betalingsregeling op te stellen.

Uw reputatie blijft beschermd

Klanten die nu financiële moeilijkheden ondervinden, kunnen in de toekomst nog steeds waardevolle klanten zijn. Door in moeilijke tijden een positieve ervaring te bieden, houden we uw reputatie niet alleen in stand: ze wordt er beter door. Onze gespecialiseerde incassoteams zijn opgeleid om overweg te kunnen met alle omstandigheden en hanteren speciale procedures voor kwetsbare klanten.

Een uitstekende staat van dienst

Het vertrouwen van onze opdrachtgevers berust op wat wij in het verleden hebben bereikt. Een eerbiedige en eerlijke behandeling van klanten is iets wat in onze activiteiten centraal staat. Het resultaat? Een gering aantal uitgestelde betalingen en hoge scores voor klantentevredenheid. 97% van onze incassoactiviteiten wordt intern uitgevoerd, met behulp van toonaangevende capaciteiten voor opsporing en geschillen en geavanceerde technologie.

Nauwkeurig en effectief

Onze nauwkeurigheidsgraad bij het voorspellen van ingevorderde bedragen bedroeg de laatste vier jaar meer dan 99%, en we beschikken over solide analysecapaciteiten. Onze dynamische strategie die wij voor dossiers hanteren, toont een duidelijk verband tussen activiteit en ingevorderde bedragen, waarbij op basis van intelligente processen aan bepaalde dossiers voorrang wordt gegeven.

Contacteer ons via het onderstaande formulier voor meer informatie over hoe Intrum u kan helpen schulden uit uw balans te verwijderen en uw incassoprocedures te stroomlijnen.

Vraag prijsofferte

Wenst u te profiteren van de snelle en ultra efficiënte invorderingsdiensten van de onbetwiste marktleider? Vul onderstaand formulier in. Wij verwerken uw gegevens zo spoedig mogelijk en contacteren u met een prijsvoorstel op maat.

Vul de velden in en klik "verzenden":