Betalingsdiensten

Onze betalingsdiensten garanderen dat uw facturen sneller betaald worden, verbeteren uw kasstroom en beperken het aantal onbetaalde facturen.

Herinneringsdiensten

Soms vergeten klanten gewoonweg hun facturen te betalen. Met een vriendelijke maar resolute herinnering krijgt u de betaling sneller, en vermindert u meteen het risico dat de factuur nooit betaald raakt, terwijl u een sterke relatie met de klant behoudt. Intrum kan u helpen met die herinneringen.

Ook in onze herinneringsdiensten steunen wij op onze diepgaande kennis van betalingsprocessen. We hanteren strikte maar respectvolle procedures die u zullen helpen sneller betaald te worden, terwijl we een goede relatie met de klant veiligstellen. Met Intrums alom bekende en gerespecteerde merknaam laat u uw klanten weten dat u erop staat dat uw facturen op tijd betaald worden, zoals werd afgesproken tijdens het koopproces. Dankzij ons diepgaand begrip van de betalingspatronen en betalingstrends van mensen, kan Intrum het ontwerp en de frequentie van de betalingsherinneringen individueel aanpassen aan elk van uw klanten.

  • Individueel aangepaste herinneringen verbeteren de klantenrelatie
  • Onze sterke merknaam leidt tot snellere betalingen
  • Consistente en tijdige herinneringen

 

Door gebruik te maken van onze herinneringsdiensten, maakt u tijd vrij en verzekert u zich ervan dat uw facturen strikt en tijdig worden opgevolgd, op de vastgelegde tijdstippen. We hebben speciaal ontworpen pakketten voor elke behoefte, waardoor u alle controle en flexibiliteit in eigen handen houdt.

Call Collect

Betaalt uw klant, na het versturen van herinneringen of aanmaningen, zijn factuur nog steeds niet? Dan is het een goed idee de klant te bellen. Heeft u daar zelf geen tijd of mensen voor? Vertrouw op de Call Collect service van Intrum.

Onze dossierbeheerders presteren beter

Onze gespecialiseerde dossierbeheerders contacteren uw klanten telefonisch in naam van uw bedrijf. Ze volgen strikte gedragsregels en benaderen uw klanten te allen tijde respectvol. Zo komt de goede relatie met uw klant nooit in gevaar.

Wilt u Call Collect inschakelen voor uw bedrijf? Contacteer ons dan snel voor prijzen & test Call Collect. Tip: Schakel voor hoge factuurbedragen call collect in nog vóór de vervaldag.

 

  • Gespecialiseerde dossierbeheerders
  • Hoge collection ratio
  • Telefonische communicatie zoals het hoort: Correct, empathisch & respectvol
  • Ideaal bij achterstand in de opvolging van klanten die slecht betalen
  • Wij contacteren uw klant vanuit uw naam

 

Uw klanten bellen bij late betaling?

Onze aanpak, processen, software en expertise garanderen een hoge collection ratio. Bovendien doen wij er alles aan om de goede relatie met uw klant te vrijwaren. Onze mensen luisteren, adviseren en helpen uw klant schuldenvrij worden.

Grote volumes achterstallige betalingen verwerken? Intrum heeft de capaciteit in huis voor een snelle telefonische opvolging!

Heeft u zelf een dienst maar wenst u tijdelijke pieken buitenshuis op te vangen? Heeft u achterstand en nood aan een inhaalbeweging? Doe beroep op onze ‘White Label’ diensten: Wij bellen late betalers uit uw naam en behandelen uw klanten alsof het de onze zijn!

Achterstand in de opvolging van late betalingen? Doe een beroep op onze Call Collect Service. Het is dé oplossing voor een snel en optimaal resultaat.

 

Vraag prijsofferte

Snellere betalingen door tijdige betalingsherinneringen? Late betalers laten opbellen door onze mensen?  Vul onderstaand formulier in. Wij verwerken uw gegevens zo spoedig mogelijk en contacteren u met een prijsvoorstel op maat.

Vul de velden in en klik "verzenden":