Invorderingsdiensten

Wij helpen u om laattijdige betalingen te versnellen en onbetaalde facturen toch te innen zonder uw relatie met de klant schade toe te brengen.

Wij focussen op het innen van uw geld, zodat u kunt focussen op groei

Of u nu een grote onderneming bent in telecom, financiële diensten of nutsvoorzieningen, of een klein eenmansbedrijf, wij geloven sterk dat u zich moet kunnen concentreren op wat u het beste kunt. Wij zorgen er wel voor dat u daar ook voor betaald wordt. Door laattijdige betalingen strikt, zorgvuldig en rechtvaardig te beheren, helpt Intrum u sneller betaald te krijgen en uw uitstaande kredieten te beperken. Zo kunt u doen wat u het beste kunt - uw zaak laten groeien.

Schuldinvordering

Om succesvol zaken te doen, bent u afhankelijk van een voorspelbare kasstroom en goede klantenrelaties. Wanneer uw klanten niet op tijd betalen, kan Intrum voor u de schuld innen en tegelijk de impact op uw relatie met uw klant zo klein mogelijk houden.

De geschiedenis van Intrum gaat terug tot 1889. Inmiddels is Intrum uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in kredietbeheer, met een mooi palmares in het beheer en de monitoring van de betalingsprocessen van individuele klanten.

In ons gepersonaliseerde online programma, IntrumWeb, krijgt u een duidelijk overzicht van al uw uitstaande vorderingen en hun betalingsstatus. En met onze scoringtechnieken volgen we ondernemingen en individuen op efficiënte en doeltreffende wijze op. Daardoor kunt u op beide oren slapen omdat u weet dat Intrum u kan bijstaan ingeval een juridische schuldvordering vereist is.

 • De beste traceringsprocessen en hulpmiddelen voor betalingsbeheer op de markt
 • Een wereldwijd bereik dankzij Intrums activiteiten in 24 landen en een partnernetwerk dat 180 landen dekt.
 • De relaties met uw klanten beschermen en hun integriteit respecteren

 

Wereldwijde schuldinvordering

Als uw bedrijf klanten heeft over de hele wereld, dan weet u hoe moeilijk en complex het kan zijn om te garanderen dat u niet alleen betaald wordt, maar dat u die betaling ook op tijd ontvangt. Intrum biedt een wereldwijde dekking als u dat nodig hebt, voor al uw zaken in het buitenland.

Met 24 kantoren en een wereldwijd partnernetwerk biedt Intrum schuldvorderingsdiensten in 180 landen. Dit geeft ons toegang tot de kennis van de lokale markt, met een plaatselijke aanwezigheid die u kan garanderen dat u op tijd betaald wordt. We weten hoe we met uw klanten moeten omgaan, ongeacht de taal of tijdzone, en we houden rekening met de lokale bedrijfspraktijken en culturen. We maken gebruik van de meest actuele lokale marktgegevens om diensten als betalingsmonitoring, herinneringsdiensten en vorderingsdiensten aan te bieden.

 • Een uitgebreid internationaal netwerk, gespreid over 180 markten
 • Een sterke en gerespecteerde merknaam leidt tot snellere betalingen
 • Lokale aanwezigheid en actuele gegevens specifiek voor elke markt

Een vlot betalingsproces bevordert de verkoop

Uw betalingen op tijd ontvangen kan een behoorlijke uitdaging blijken zodra u uw eigen land verlaat. Door gebruik te maken van Intrums wereldwijde bereik in schuldvordering, kunt u tijd, geld en energie besparen. Zo kunt u nieuwe markten aanboren met een beperkt risico voor uw zaak.

Schuldbewaking

Betalingen die te laat of helemaal niet uitgevoerd worden, zetten uw zaak onder druk en creëren onnodige kosten. Door het opvolgingsproces en het innen van de schuld over te dragen aan Intrum, kunt u deze last verlichten en op uw twee oren slapen.

In plaats van een schuld af te schrijven als niet-invorderbaar, kan Intrum het hele opvolgingsproces van de schuld van u overnemen. Wij blijven in contact met de klant en innen de uiteindelijke betaling in uw naam. Intrum kan bogen op een ongeëvenaarde ervaring en expertise in schuldbeheer. Ons monitoringsysteem stelt ons in staat om op elk moment de juiste actie te ondernemen en te garanderen dat de betaling wordt uitgevoerd, zonder uw klantenrelatie te beschadigen.

 • Door onze expertise en ervaring in schuldvordering kunnen wij een snellere betaling garanderen.
 • Wij besparen u tijd en geld in uw administratie
 • Dankzij onze sterke en gerespecteerde reputatie kan Intrum u helpen uw betalingen te versnellen

Schuldaankoop

Zelfs wanneer u een vordering al hebt opgegeven en afgeschreven, kan die toch nog waarde hebben en bijdragen tot uw kasstroom. Intrum kan de schuld van u overnemen, wat uw kasstroom onmiddellijk verbetert en uiteindelijk ook uw klant helpt.

De kosten om achter de betaling van een niet-betalende klant aan te gaan, zijn vaak hoger dan het verschuldigde bedrag. Intrum is echter bereid de schuld van u over te nemen tegen een percentage van zijn nominale waarde, waarbij het percentage afhangt van de kwaliteit van de schuld. Wij betalen u onmiddellijk en gaan dan onafhankelijk van u de schuld vorderen bij uw klant, waarbij we gebruik maken van onze expertise en onze schaalvoordelen.

Ook de verschuldigde partij haalt hier gewoonlijk voordeel uit, aangezien Intrum individuele afbetalingsplannen kan aanbieden die aangepast zijn aan het betalingsvermogen van elke klant. Intrum koopt afgeschreven schulden over van bedrijven van elk type en elke grootte, inclusief kredietinstellingen, particuliere en overheidsbedrijven, en overheidsinstellingen.

 • Niet-betaalde schulden verkopen verbetert uw kasstroom onmiddellijk
 • De verschuldigde partij profiteert van nieuwe betalingsmogelijkheden
 • U beperkt de verliezen uit onbetaalde schulden

 

 

Vraag prijsofferte

Wenst u te profiteren van de snelle en ultra efficiënte invorderingsdiensten van de onbetwiste marktleider? Vul onderstaand formulier in. Wij verwerken uw gegevens zo spoedig mogelijk en contacteren u met een prijsvoorstel op maat.

Vul de velden in en klik "verzenden":