Management van Intrum Belgium

Ontmoet het management van Intrum Belgium.
Person

Guy Colpaert

Managing Director Intrum Belgium

Guy Colpaert startte zijn carrière binnen Intrum als Finance Director in 2002. Na het succesvol uitbouwen van de Finance afdeling, nam hij in september 2006 de rol van Managing Director op zich. In de voorbije jaren vervulde hij eveneens ad interim verschillende functies zoals HR Director Benelux en Business Development Director Benelux. Vandaag oefent hij naast Managing Director ook een actieve rol uit binnen de Intrum Regional Board Western-Europe.

Person

Christophe De Boeck

Sales Director

Christophe is in 2020 begonnen aan zijn tweede carrière binnen Intrum. Hij is licentiaat in de wijsbegeerte en behaalde een MBA aan de Vlerick school. Na een start in de bancaire wereld vervoegde hij Intrum in 2004. Na een intermezzo van 6 jaar bij Dun & Bradstreet trekt hij nu terug mee aan de Intrum kar. Christophe leeft voor de klant en begrijpt als geen ander hoe cruciaal het is om ieders belangen te aligneren. Alleen zo bereiken we een optimale klantentevredenheid.

Person

Nicolas Bernus

Investeringsmanager

Nicolas Bernus is sinds 2002 werkzaam bij Intrum Justitia en startte binnen onze operations afdeling als BTC manager. Na de leiding genomen te hebben over verschillende strategische projecten werd hij in 2010 Operations Manager. Sinds september 2015 is Nicolas actief als investeringsmanager.

Person

Christian Genicq

Operations & IT Director

Christian Genicq, gediplomeerd in boekhouden en ICT, vervoegde Intrum in 2000 na een overname. Hij heeft bij Intrum verschillende functies vervuld in ICT, Project Management en in het Commercieel Departement. Hij is verantwoordelijk geweest voor het SLS department (outsourcing) en heeft deelgenomen aan diverse strategische projecten. In 2012 werd hij IT Manager en in 2016 werd hij Operations Director.

Person

Marc de la Croix

Finance Director

Marc de la Croix begon in 2016 als Business Controller bij Intrum, waarna hij in 2018 de positie van Regional Business Controller innam voor de Western- & Southern region. In 2019 is hij begonnen als Finance Director bij Intrum België. Marc heeft brede ervaring op het gebied van Finance & Control in de bancaire- & logistieke sector. Marc heeft een Master in Controlling behaald en is momenteel de Executive Master of Finance & Control aan het afronden aan de Nyenrode Universiteit te Breukelen. Marc is verantwoordelijk voor boekhouding, controlling, procurement en legal.

Person

Rutger Amant

HR Manager

Rutger Amant kwam in 2017 aan boord bij Intrum als HR Manager. Officieel afgestudeerd als Maatschappelijk Assistent, liggen zijn verdere studies (Ehsal Management School, Vlerick Business School) in het Human Resources Management. Na een eerste ervaring als HR-Officer binnen de automotive sector, ging hij gedurende vijf jaar meebouwen aan een sterk-groeiend consultancy bedrijf. Rutger was medeverantwoordelijk voor de opvolging van de consultants en behandelde een breed spectrum van HR-kwesties. Hier leerde hij dat een goede service naar de klant of opdrachtgever begint bij een geëngageerde en gelukkige medewerker.