Management van Intrum Belgium

Ontmoet het management van Intrum Belgium.
Person

Reza Atighi

Managing Director Belgium & the Netherlands

Reza Atighi is sinds begin 2019 Algemeen Directeur van Intrum Nederland, sinds 1 Januari 2021 ook Managing Director van Intrum Belgie. Reza is begonnen bij Intrum in 2016, als Investment Director in Nederland, en later voor de regio Western & Southern Europe. Daarvoor heeft Reza meer dan 10 jaar gewerkt in London voor internationale banken, met een focus op het adviseren van financiële instellingen in Nederland en Belgie. Reza Atighi is ervan overtuigd dat de meer innige samenwerking tussen de twee landenorganisaties belangrijke voordelen zal brengen voor Intrum en voor haar opdrachtgevers.

Person

Christophe De Boeck

Sales Director

Christophe is in 2020 begonnen aan zijn tweede carrière binnen Intrum. Hij is licentiaat in de wijsbegeerte en behaalde een MBA aan de Vlerick school. Na een start in de bancaire wereld vervoegde hij Intrum in 2004. Na een intermezzo van 6 jaar bij Dun & Bradstreet trekt hij nu terug mee aan de Intrum kar. Christophe leeft voor de klant en begrijpt als geen ander hoe cruciaal het is om ieders belangen te aligneren. Alleen zo bereiken we een optimale klantentevredenheid.

Person

Christian Genicq

IT Director

Christian Genicq, gediplomeerd in boekhouden en ICT, vervoegde Intrum in 2000 na een overname. Hij heeft bij Intrum verschillende functies vervuld in ICT, Project Management en in het Commercieel Departement. Hij is verantwoordelijk geweest voor het SLS department (outsourcing) en heeft deelgenomen aan diverse strategische projecten. In 2012 werd hij IT Manager en in 2016 werd hij Operations Director.

Person

Charles De Munter

Operations Director

Charles De Munter begon zijn carrière bij Intrum in 1996 en vervulde verschillende lokale, regionale en Europese functies zowel binnen Operations als binnen IT. Van 2010 tot 2013 was Charles Regionaal Directeur Benelux & Frankrijk binnen de EOS Group. De jaren die daarop volgden was hij aan de slag als Regionaal Directeur voor Benelux, Frankrijk, Italië, Polen & Griekenland bij Hoist Finance. In 2020 keerde Charles De Munter terug naar Intrum als Operations Director.

Person

Marc de la Croix

Finance Director

Marc de la Croix begon in 2016 als Business Controller bij Intrum, waarna hij in 2018 de positie van Regional Business Controller innam voor de Western- & Southern region. In 2019 is hij begonnen als Finance Director bij Intrum België. Marc heeft brede ervaring op het gebied van Finance & Control in de bancaire- & logistieke sector. Marc heeft een Master in Controlling behaald en is momenteel de Executive Master of Finance & Control aan het afronden aan de Nyenrode Universiteit te Breukelen. Marc is verantwoordelijk voor boekhouding, controlling, procurement en legal.

Person

Marcelo Berger

Investment Director

Marcelo Berger begon in 2016 als Investment Manager bij Intrum, waarna hij in 2018 de positie van Regional Investment Analyst op zich nam voor de Western- & Southern Region. In 2020 is hij begonnen als Investment Director bij Intrum België, Nederland, Portugal en UK. Marcelo heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Public and Private Equity Investments. Hij heeft een Master in Business and Financial Economics en is ook CFA Charterholder. Marcelo is verantwoordelijk voor de acquisitie en het beheer van investment portfolios.

Person

Rutger Amant

HR Manager

Rutger Amant kwam in 2017 aan boord bij Intrum als HR Manager. Officieel afgestudeerd als Maatschappelijk Assistent, liggen zijn verdere studies (Ehsal Management School, Vlerick Business School) in het Human Resources Management. Na een eerste ervaring als HR-Officer binnen de automotive sector, ging hij gedurende vijf jaar meebouwen aan een sterk-groeiend consultancy bedrijf. Rutger was medeverantwoordelijk voor de opvolging van de consultants en behandelde een breed spectrum van HR-kwesties. Hier leerde hij dat een goede service naar de klant of opdrachtgever begint bij een geëngageerde en gelukkige medewerker.