Management van Intrum Belgium

Ontmoet het management van Intrum Belgium.
10111

Guy Colpaert

Managing Director Intrum Belgium

Guy Colpaert startte zijn carrière binnen Intrum als Finance Director in 2002. Na het succesvol uitbouwen van de Finance afdeling, nam hij in september 2006 de rol van Managing Director op zich. In de voorbije jaren vervulde hij eveneens ad interim verschillende functies zoals HR Director Benelux en Business Development Director Benelux. Vandaag oefent hij naast Managing Director ook een actieve rol uit binnen de Intrum Regional Board Western-Europe.

10113

Christian Genicq

Operations & IT Director

Christian Genicq, gediplomeerd in boekhouden en ICT, vervoegde Intrum in 2000 na een overname. Hij heeft bij Intrum verschillende functies vervuld in ICT, Project Management en in het Commercieel Departement. Hij is verantwoordelijk geweest voor het SLS department (outsourcing) en heeft deelgenomen aan diverse strategische projecten. In 2012 werd hij IT Manager en in 2016 werd hij Operations Director.

10112

Sébastien Daels

Finance Director

Sébastien Daels is sinds 2017 werkzaam bij Intrum als Finance Director. Sébastien is handelsingenieur en heeft zijn ervaring opgedaan als Financial Controller en Finance Director bij verscheidene internationale bedrijven, voornamelijk actief in de industriesector. In het kader van zijn functie bij Intrum is Sébastien verantwoordelijk voor boekhouding, controlling, procurement en legal.

10114

Rutger Amant

HR Manager

Rutger Amant kwam in 2017 aan boord bij Intrum als HR Manager. Officieel afgestudeerd als Maatschappelijk Assistent, liggen zijn verdere studies (Ehsal Management School, Vlerick Business School) in het Human Resources Management. Na een eerste ervaring als HR-Officer binnen de automotive sector, ging hij gedurende vijf jaar meebouwen aan een sterk-groeiend consultancy bedrijf. Rutger was medeverantwoordelijk voor de opvolging van de consultants en behandelde een breed spectrum van HR-kwesties. Hier leerde hij dat een goede service naar de klant of opdrachtgever begint bij een geëngageerde en gelukkige medewerker.

11363

Nicolas Bernus

Investeringsmanager

Nicolas Bernus is sinds 2002 werkzaam bij Intrum Justitia en startte binnen onze operations afdeling als BTC manager. Na de leiding genomen te hebben over verschillende strategische projecten werd hij in 2010 Operations Manager. Sinds september 2015 is Nicolas actief als investeringsmanager.