Het management

Ontmoet het management van Intrum Belgium.
Person

Guy Colpaert

Managing Director Intrum Benelux

Guy Colpaert heeft een jarenlange staat van dienst binnen Intrum België en binnen diverse globale HR, Finance & directie functies. Zo startte Guy Colpaert als Finance Director in 2002, nam hij de rol van Managing Director België in 2006, om in 2021 het roer te nemen van de internationale productontwikkeling als Global Service Development Director. Sinds 2022 legt hij zich toe op de rol van Managing Director Benelux en concentreert hij zich op de realisatie van synergieën tussen België en Nederland, en de samenvoeging van alle aanwezige sterktes en competenties om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening voor zowel de klant als onze opdrachtgevers te maximaliseren.

Person

Christian Genicq

IT Director Benelux

Christian Genicq, gediplomeerd in boekhouden en ICT, vervoegde Intrum in 2000 na een overname. Hij heeft bij Intrum verschillende functies vervuld in ICT, Project Management en in het Commercieel Departement. Hij is verantwoordelijk geweest voor het SLS department (outsourcing) en heeft deelgenomen aan diverse strategische projecten. In 2012 werd hij IT Manager en in 2016 werd hij Operations Director. In 2021 werd Christian Genicq IT Director Benelux.

Person

Marike Nederveen

HR Director Benelux

Marike Nederveen is sinds 1 juli 2019 de HR Director van Intrum Nederland en sinds 1 juli 2021 ook van Intrum België. Marike is in 2016 binnen Intrum begonnen als bedrijfsjurist en heeft in datzelfde jaar de verantwoordelijkheid van Director Legal & Compliance op zich genomen. Vanaf 1 juli 2019 heeft zij zich daarnaast mogen ontfermen over de HR afdeling. Sinds de zomer van 2021 ligt de focus op HR binnen België en Nederland. Er samen met haar team voor zorgen dat medewerkers met plezier in een veilige en prettige omgeving kunnen werken waardoor de organisatie optimaal kan functioneren, is haar voornaamste doel.

Person

Marc de la Croix

Finance Director Benelux

Marc de la Croix begon in 2016 als Business Controller bij Intrum, waarna hij in 2018 de positie van Regional Business Controller innam voor de Western- & Southern region. In 2019 is hij begonnen als Finance Director bij Intrum België. Marc heeft brede ervaring op het gebied van Finance & Control in de bancaire- & logistieke sector. Marc heeft een Master in Controlling behaald en is momenteel de Executive Master of Finance & Control aan het afronden aan de Nyenrode Universiteit te Breukelen. Marc is verantwoordelijk voor boekhouding, controlling, procurement en legal.

Person

Guy Van Mullem

Brand & Communications Director Benelux

Guy Van Mullem vervulde sinds 2009 diverse marketing functies in zowel Nederland als België om vanaf december 2021 de rol van Benelux Brand & Communications Director Benelux op zich te nemen. Hij is licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen. Vanaf 2016 bouwde Guy een klantgerichte KMO afdeling uit met duizenden tevreden opdrachtgevers. Sinds december 2021 richt hij zich 100% op het uitdragen van het merk Intrum en de stichtende rol die Intrum vervult in een maatschappij waar correcte betalingen en professioneel credit management een steeds belangrijkere plaats innemen.

Person

Marcelo Berger

Investment Director Benelux, Portugal & UK

Marcelo Berger begon in 2016 als Investment Manager bij Intrum, waarna hij in 2018 de positie van Regional Investment Analyst op zich nam voor de Western- & Southern Region. In 2020 is hij begonnen als Investment Director bij Intrum België, Nederland, Portugal en UK. Marcelo heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Public and Private Equity Investments. Hij heeft een Master in Business and Financial Economics en is ook CFA Charterholder. Marcelo is verantwoordelijk voor de acquisitie en het beheer van investment portfolios.

Person

Daniela Grimaldi

Director Compliance Benelux

Daniela Grimaldi begon haar carrière in credit management, na afronding van haar studies aan de Universiteit Utrecht in 1992, als Head Judicial Services bij een nadien met Intrum gefuseerde credit management organisatie. Vanaf 2008 is zij werkzaam als Corporate Legal Counsel bij Intrum. In de daaropvolgende jaren zijn daar Compliance en Data Protection als aandachtsgebieden bijgekomen. Daniela Grimaldi heeft Maatschappelijk Verantwoord Credit Management hoog in het vaandel staan.

Person

Michiel Dietz

CMS Director Benelux

Michiel Dietz begon in 2017 als Senior Investment Analist bij Intrum, waarna hij in 2019 de positie van Portfolio Manager opnam. In 2022 is hij begonnen als CMS Director Benelux. Michiel heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van asset based financing, insolventie en het waarderen van (non) performing loans. Michiel streeft binnen Intrum, voor haar opdrachtgevers, de hoogste kwaliteit end-to-end dienstverlening na.