Onze waarden

Bij Intrum genereren we waarde voor mensen, bedrijven, aandeelhouders en de samenleving als geheel. We worden gedreven door ons doel om de weg te banen naar een gezonde economie en laten ons hierin leiden door onze vier waarden, die beschrijven wie we zijn en hoe we ons gedragen in ons dagelijks werk.

Empathy

Onze business gaat over mensen, over het creëren van gedeelde waarde voor ondernemingen en de maatschappij. Elke situatie is uniek en heeft zijn eigen sociale en economische realiteit. We streven ernaar individuen en hun standpunten te begrijpen, en we behandelen anderen altijd met waardigheid en respect – zowel onze opdrachtgevers en hun klanten, als onze eigen collega's. Hoe beter we hen en elkaar begrijpen, hoe meer waarde we kunnen bieden, een diepere betekenis vinden in ons werk en uiteindelijk onze gezamenlijke missie bereiken.

 

 • We luisteren actief en trachten te begrijpen
 • We houden een open geest en zijn flexibel
 • We zijn geduldig en bieden ondersteuning

 

Ethics

We gaan nog een stap verder dan alleen de naleving van de wetten. We zijn rolmodellen binnen onze sector en we hebben zowel de kans als de verantwoordelijkheid om nieuwe normen te stellen en om de manier te veranderen waarop mensen kredietbeheer zien. Dat betekent dat we streven naar een rechtvaardige behandeling voor alle klanten van onze opdrachtgevers, en dat we werken met opdrachtgevers en partners die onze waarden delen. Om dat te verwezenlijken, houden we ons aan de hoogste normen van rechtvaardigheid en eerlijkheid in alles wat we doen.

 

 • We zetten de maatschappij en een duurzame manier van zakendoen op de eerste plaats
 • We nemen verantwoordelijkheid voor onze acties
 • We doen wat juist is – we leven volgens onze waarden en volgens de Gedragscode

 

Dedication

Een van onze grootste troeven is het enthousiasme en het engagement van al onze medewerkers. Door ons elke dag opnieuw in te zetten om een beetje beter te worden dan de dag ervoor, brengen we het beste in elkaar naar boven. We groeien als individuen en als teams om de toekomst van onze onderneming vorm te geven en meer waarde te creëren voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Verandering is een constante in onze wereld, maar we blijven continu onze grenzen verleggen.

 

 • We delen onze kennis en beste praktijken over interne grenzen heen
 • We zijn toegewijd aan en verantwoordelijk voor onze eigen ontwikkeling
 • We zijn bereid altijd iets meer te doen en we geven nooit op

 

Solutions

Uiteindelijk is wat we bereikt hebben met onze opdrachtgevers en hun klanten het allerbelangrijkste. Ons vermogen om de beste oplossingen te vinden en echte win-winscenario's te creëren is wat ons onderscheidt op de markt. Door innovatief te denken en te handelen overtreffen we de verwachtingen en worden we opinieleiders in onze sector.

 • We concentreren ons op resultaten, niet op problemen
 • We werken samen om innovatie te verschaffen aan onze opdrachtgevers
 • We streven naar kwaliteit en professionaliteit