Sectoren die wij bedienen

Wij werken voor bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren om hen te helpen openstaande factuurbedragen te innen en hun bedrijf te laten groeien.

Intrum biedt een brede selectie van diensten, waaronder het invorderen van schulden, het kopen van debiteurenportfolio's, betalings- en factureringsdiensten.

Banking & Fintech oplossingen

Bij Intrum leveren we diensten en functies die belangrijk zijn om een gezonde economie en een duurzame kredietomgeving te stimuleren. Onze teams bieden een brede waaier aan diensten die zijn afgestemd op de behoeften van banken, en hebben in de loop van de jaren een uitgebreide ervaring opgedaan in tal van structurerings- en implementatieprocessen, waaronder complexe carve-out/BPO deals.

Meer over onze Banking & Fintech oplossingen >

Insurance oplossingen

Intrum biedt een brede waaier aan diensten die zijn afgestemd op de behoeften van verzekeringsmaatschappijen. Wij staan verzekeraars bij in het verbeteren van hun Combined Ratio en het optimaliseren van hun bedrijfsvoering met het oog op de steeds strengere kapitaalsvereisten die worden opgelegd onder de Capital Solvency regulering.

Meer over Insurance oplossingen >