Lean in Zorg en Welzijn: Uw cocktail voor succes - Congres 25/02/2021

Intrum wou er dit jaar absoluut bij zijn op het congres voor verantwoordelijken uit de zorg- en welzijnssector. De druk op zorgverstrekkers was in 2020 enorm. De ziekenhuizen en woonzorgcentra bevonden zich het afgelopen jaar in het oog van de storm. De stress die tijdens de coronacrisis ontstond, was voor hen soms erg zwaar om dragen. Wij zijn er om u te helpen waar we kunnen!

Intrum, uw partner voor Lean Credit Management

Met Intrum kiest uw zorginstelling voor financiële veerkracht. De medewerkers van Intrum zetten zich in voor de financiële gezondheid van de Belgische zorginstellingen en hun patiënten.

Zo helpen wij ziekenhuizen, laboratoria en woonzorgcentra bij de organisatie van hun facturatie- en invorderingsproces. Patiënten met onbetaalde zorgfacturen ondersteunen wij maximaal in hun zoektocht naar een oplossing om opnieuw schuldenvrij te worden.

Op jaarbasis behandelen onze mensen ongeveer 50.000 dossiers uit de zorgsector voor een veertigtal ziekenhuizen, laboratoria en woonzorgcentra. Goed voor meer dan € 10.000.000 aan openstaande rekeningen die Intrum hielp recupereren.

Intrum steunt VZW Villa Veerkracht

Intrum is fier een bijdrage te leveren aan de werkingsmiddelen van deze buitengewoon belangrijke VZW. Wij geloven, bij Intrum, dat de extra psychologische ondersteuning die Villa Veerkracht biedt aan ziekenhuispersoneel in coronatijden, cruciaal is om:

  1. Uitval van ziekenhuispersoneel te vermijden,
  2. Een optimale gezondheidszorg te blijven garanderen
  3. De Belgische economie weer zoals voorheen te laten draaien
Uw partner voor lean credit management
Intrum, uw partner voor lean credit management

Uw facturatie- & invorderingsproces lean maken in 2021?

Advies voor een efficiëntere opvolging van openstaande ziekenhuisfacturen? De balans van uw zorginstelling grondig opschonen? Een betere cashflow realiseren? Werkkapitaal vrijmaken in deze uitdagende tijden? Slimmer omgaan met uw financiële administratie?
 

Stel uw vraag aan onze salesafdeling en krijg advies van onze Zorgsector Business Development Managers. Vul onderstaand formulier in. Wij verwerken uw gegevens en antwoorden zo spoedig mogelijk.

Vul de velden in en klik "Verzenden":

Contact person

Uw contactpersoon

Sofie Van Caester

Corporate Business Development Manager

+32 (0)9 298 32 65