De toekomst van onze sector vormgeven

De toekomst van onze sector vormgeven

Onze sector ondergaat momenteel fundamentele wijzigingen – sneller dan ooit tevoren.

Regelgeving gebaseerd op internationale wetten beïnvloedt zowel ons als onze concurrenten in wat we wel en niet kunnen doen. Door veranderingen in de marktdynamiek en het betalingsgedrag veranderen ook de verwachtingen van de klanten van onze opdrachtgevers, wat zijn weerslag heeft op hoe we met mensen interageren via digitale kanalen. Big data, sociale media, robottechnologie, naadloze en geïntegreerde oplossingen… Ook dat zijn allemaal aspecten van de moderne tijd waaraan we ons moeten aanpassen.

De innovatie in de FinTech-sector gaat razendsnel, en als vooraanstaande onafhankelijke expert in kredietbeheerdiensten zijn wij verplicht oplossingen te blijven ontwikkelen die mensen kunnen helpen hun krediet te beheren.

We streven ernaar een pionier te zijn in alle markten waarin we aanwezig zijn, we drijven innovatie aan en verleggen de grenzen van wat mogelijk is, om onze opdrachtgevers en hun klanten de best mogelijke klantenservice te bieden. We zien geen obstakels, we zien mogelijkheden!