European Industry White Paper Report

In het European Industry White Paper Report verzamelt Intrum data van duizenden bedrijven om zo meer inzicht te krijgen in het betalingsgedrag en de financiële gezondheid van de verschillende sectoren.

Wenst u een exemplaar van dit unieke rapport te ontvangen? Vul onderstaand formulier in. Wij verwerken uw gegevens zo spoedig mogelijk en bezorgen u het European Industry White Paper Report.

Vul de velden in en klik "verzenden":

De EPR Industry White Paper 2018 weerspiegelt alle aanzienlijke verschillen in 'debt loss' en laattijdige betalingen en hoe deze twee factoren de bedrijven uit verschillende sectoren beïnvloeden. De enquête van 2018 werd ingevuld door 10.468 bedrijven uit 29 landen tussen februari en april 2017. 

Dankzij deze EPR Industry White Paper, hebben we waardevolle inzichten verkregen in hoe laattijdige betalingen en wanbetalingen de Europese economie en bedrijven beïnvloeden. We zien de verschillende invloeden van laattijdige betalingen en wanbetalingen op verschillende economieën en sectoren. Wat alle economieën en sectoren gemeenschappelijk hebben in ons rapport, is dat ze allemaal beïnvloed zijn door betalingen die te laat gebeurd zijn of nog steeds verschuldigd zijn.