Kleine bedrijven hebben steun nodig voor kredietbeheer

Als kleine onderneming denkt u allicht dat u weinig controle hebt over uw cashflow en betalingen van klanten. Wij laten uw zorgen over kredietbeheer verdwijnen zodat u zich kunt concentreren op groei.

Bij Intrum begrijpen we dat kredietbeheer een tijdrovende bezigheid is. Als eigenaar van een kmo kunt u die tijd beter besteden aan de groei en de ontwikkeling van uw bedrijf, en niet aan het achternazitten van wanbetalers en piekeren over uw cashflow.

We begrijpen ook dat cash de levensader van uw bedrijf is. Al dan niet betaald worden, kan het verschil zijn tussen overleven en een faillissement.

Veel kmo's worstelen met laattijdige betalingen, soms van klanten die strategisch laat betalen, van klanten die het vergeten of van klanten die niet kunnen betalen. Uit ons European Payment Report 2021 bleek dat 62 procent van de kmo's meer bezorgd is dan ooit over het vermogen van debiteuren om tijdig te betalen.

Soms lijkt het alsof kmo's bij grote klanten maar weinig voor het zeggen hebben. In zulke gevallen is een gevestigde partner met ervaring in de inning van betalingen van onschatbare waarde.

Uw relaties met uw klanten zijn cruciaal voor uw bedrijf, en blije en tevreden klanten zijn dan ook essentieel. Een beroep doen op kleinere 'gratis' dienstverleners kan uiteindelijk toch een dure beslissing blijken als zij geen expertise en ervaring op het gebied van klantenservice hebben.

Als kleine onderneming bent u voor ons nog steeds een grote klant. Met een gevestigde grote kredietorganisatie aan uw zijde weet u zeker dat uw klanten op tijd betalen, en nemen wij de zorg voor het kredietbeheer voor onze rekening. Daar zijn we goed in. En dan kunt u zich toeleggen op uw troeven.

Vraag nu prijsofferte voor onze kmo incassodiensten >